TRANSBUS SA FETESTI
Transport public local de calatori

Acasă | Înregistrare | Autentificare
16 Oct 2018, Marţi, 05:11
Bine aţi venit Vizitator | RSS

IMPREUNA IN FIECARE ZI
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0

Formular 1

 

 

 

DECLARAŢIE DE CONSIMTAMANT

 

 

 

Subsemnatul/a_______________________________, având CNP______________, domiciliat/ă în ___________________, str. _________________, nr.___, bl. ____, ap.___, posesor al CI, seria _____, nr. ____________, eliberat de ___________________ la data de _________________, pe propria răspundere că îmi dau acordul cu privire la utilizarea şi prelucrarea datelor mele personale în vederea verificării informaţiilor furnizate în cadrul procedurii de selecţie şi recrutare în vederea ocupării pozitiei de Director al SC TRANSBUS SA Fetesti, iar aceste date corespund realităţii.

Am luat la cunoştinţă că datele cuprinse în acest formular vor fi tratate confidenţial, în conformitate cu prevederile Directivei CE/95/46 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, transpusă prin Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date cu modificările şi completările ulterioare, precum şi prevederile Directivei 2002/58/CE privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, transpuse prin Legea nr. 506/2004.

 

Data completării,

__________________

 

 

 

___________________

(Semnătura)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Formular 2

 

 

 

 

 

 

DECLARAŢIE

privind situaţiile prevăzute la art. 6 din O.U.G. nr. 109/2011

 

 

Subsemnatul/a________________________________, având CNP________________, domiciliat/ă în ___________________, str. _________________, nr.___, bl. ____, ap.___, posesor al CI, seria _____, nr. ____________, eliberat de ___________________ la data de _________________, ca şi aplicant/ă pentru pozitia de Director al SC TRANSBUS SA Fetesti, cunoscând dispoziţiile articolului 292 din Codul Penal cu privire la falsul în declaraţii, declar pe proprie răspundere că nu mă aflu întruna din situaţiile prevăzute la art. 6 din O.U.G. nr. 109/2011 (nu sunt incapabil/ă şi nu am fost condamnat/ă pentru infracţiuni contra patrimoniului prin nesocotirea încrederii, infracţiuni de corupţie, delapidare, infracţiuni de fals în înscrisuri, evaziune fiscală, infracţiuni prevăzute de <LLNK 12002 656 12 241 0 18>Legea nr. 656/2002 pentru prevenirea şi sancţionarea spălării banilor, precum şi pentru instituirea unor măsuri de prevenire şi combatere a finanţării terorismului) şi nici nu am suferit o condamnare pentru vreo infracţiune legată de conduita profesională.

 

Dau prezenta declaratie fiindu-mi necesara la depunerea dosarului de candidatura pentru pozitia de Director al TRANSBUS SA Fetesti.

 

 

Data completării,

__________________

 

 

 

___________________

(Semnătura)

 

 

Formular 3

 

 

 

 

 

 

DECLARATIE

 

 

 

Subsemnatul/a________________________________, având CNP________________, domiciliat/ă în ___________________, str. _________________, nr.___, bl. ____, ap.___, posesor al CI, seria _____, nr. ____________, eliberat de ___________________ la data de _________________,

 

cunoscand dispozitiile articolului 292 Cod penal cu privire la falsul în declaratii, în calitate de participant(ă) la procedura de recrutare şi selecţie în vederea ocupării pozitiei de Director al TRANSBUS SA Fetesti, declar pe propria răspundere sub sancţiunea excluderii din procedura de recrutare şi selecţie şi sub sancţiunile aplicabile faptei de fals în acte publice, că nu am fost destituit dintr-o funcţie publică sau nu mi s-a încetat contractul individual de muncă prin motive disciplinare în ultimii 5 ani.

 

Dau prezenta declaratie fiindu-mi necesara la depunerea dosarului de candidatura pentru pozitia de Director al TRANSBUS SA Fetesti.

 

Subsemnatul/Subsemnata……………………………., declar că informaţiile furnizate

 

sunt complete şi corecte în fiecare detaliu şi înteleg ca SC TRANSBUS SA Fetesti are dreptul de a solicita, în scopul verificării şi confirmării declaraţiilor orice documente doveditoare de care dispun.

 

 

 

Data completării,

__________________

 

 

 

___________________

(Semnătura)

 

Formular 4

 

 

 

 

 

 

 

 

DECLARAŢIE

 

PRIVIND NEÎNCADRAREA ÎN SITUAŢIA DE

CONFLICT DE INTERESE

 

Subsemnatul/a________________________________, având CNP________________, domiciliat/ă în ___________________, str. _________________, nr.___, bl. ____, ap.___, posesor al CI, seria _____, nr. ____________, eliberat de ___________________ la data de _________________, în calitate de candidat pentru pozitia de Director al SC TRANSBUS SA Fetesti

Declar pe propria răspundere, sub sancţiunea excluderii din procedura de selecţie a candidaţilor pentru pozitia de Director al SC TRANSBUS SA Fetesti şi a sancţiunilor prevăzute de Codul penal privind falsul în declarații , că prin ocuparea poziţiei pentru care mi-am depus candidatura, nu mă aflu în situaţia de conflict de interese sau incompatibilităţi, aşa cum sunt acestea definite de legislaţia în vigoare din Romania.

Subsemnatul/a declar că informaţiile furnizate sunt complete şi corecte în fiecare detaliu şi înţeleg că SC TRANSBUS SA Fetesti are dreptul de a solicita, în scopul verificării şi confirmării declaraţiilor, orice informaţii şi documente doveditoare în conformitate cu prevederile legale.

 

Data completării,

__________________

 

 

 

___________________

(Semnătura)

 

 

Autentificare
Căutare
Calendar
«  Octombrie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri

  • Copyright MyCorp © 2018 | Creator de site-uri gratuite — uCoz